Curățarea supraviețuitorilor holocaustului din corpul meu

Doar pentru că tu vrei să îi cureți nu înseamnă că este timpul să îi cureți.

După (nu știu câți ani!) de facilitare TTTE (Vorbește cu entitățile), în sfârșit am fost în stare să curăț din corpul meu câteva entități foarte încăpățânate, doar acum câteva nopți!

Știam de ani de zile că aveam supraviețuitpri ai holocaustului (evident că ei nu au supraviețuit) atașați de corpul meu sau în lumea mea cumva și orice aș fi făcut (și știu FOARTE MULTE) nu am putut să îi fac să plece.

Acum 3 săptămâni am ales să încep un regim de detoxifiere ca să îmi susțin corpul în a schimba câteva chestii cu care se confrunta. Totul mergea foarte bine, câteodată era incomfortabil și știam că era parte din proces.
Am început un post cu supă de legume, doar pentru două zile ca să îmi ajut sistemul să ia o pauză și să se reseteze. În noaptea de după prima zi s-au deschis porțile iadului!

Am început să fiu aproape isterică, spunându-i soțului meu “nici măcar nu îmi pasă,” și “Voi avea o cina mult mai substațială.” Atenție, el nu mă oprea, el nu avea nimic de-a face cu alegerile mele, dar pentru anumite motive l-am făcut pe el autorul faptului că eu nu aveam voie să mănânc.

Am intrat în bucătărie ca o furtună și am început să îmi prepar paste și nu ai fi crezut, la 10 minute după ce am pus pastele în apă, nu erau gata. S-au transformat într-o mizerie lipicioasă țeapănă. Apoi m-am prins.
Am plecat la parter ca o furtună și am început să mă gândesc ‘O să mor de foame!’ Când m-am auzit gândind asta am știut că se petrece altceva decât foame. Știam că nu muream de foame, nu eram nici măcar pe-aproape de asta, de fapt, ca să spun drept, corpul meu nu era flămând deloc.

Această isterie și gândurile de înfometare îmi erau atât de familiare. Ele au fost acolo întreaga mea viață, pândind în umbră și înspăimântându-mă că o să fiu prea flămândă. Dacă deveneam prea flămândă sau mi s-a refuzat vreo masă oricare ar fi fost motivul, trebuia să mănânc prea mult să mă asigur că acel sentiment a dispărut. Inutil să spun, m-am chinuit cu greutatea întreaga mea viață de adolescentă și adultă.

Dăm repede înainte la postul cu supa de legume. Imediat ce a venit la suprafață această isterie că mor de foame, am știut că se petrece ceva așa că am început să mă POD/POC și să curăț entități și nu a funcționat. Așa că l-am chemat pe soțul meu (el este de asemenea facilitator Access & TTTE) și i-am spus că am luat-o razna și l-am întrebat dacă mă putea ajuta.

Imediat ce a întrebat dacă era vreo entitate acolo, am vrut să îi rup capul.. așa că am știut că eram pe calea cea bună. După 3 minute de curățări totul era gata. Toți supraviețuitorii holocaustului erau plecați în sfârșit! După ani de zile de "încercări" să îi curăț, în sfârșit a venit timpul!

În sfârșit am creat și am ales destulă conștiință cu corpul meu încât am putut să îi las să plece pe acești băieți. Am jurat să am grijă de ei și una din ei în special, a fost foarte insistentă să MĂNÂNC! Foarte mult tipul mamei evreice.

Regimul de detoxifiere nu m-a ajutat doar să scot toxinele, mi-a permis să câștig acces la toate energiile și, în acest caz, entitățile pe care de obicei le acopeream cu mâncare ca să nu le simt. Oricând ar fi venit senzația de foame în corpul meu, chiar și un pic, acești supraviețuitori ai holocaustului începeau să o ia razna.

Adâncimea angajamentului meu față de ele și profunzimea discomfortului lor a creat o rețetă pentru lipsa schimbării până ce am pus destule întrebări despre corpul meu și am rulat destule procese de corp Access. Doar atunci a devenit posibil să aleg schimbarea.

Pot să existe atât de multe lucruri cu entitățile și oamenii, atât de multe vieți de angajamente și alte alegeri care s-au solidificat. Atât de multă inconștiență, atât de multă lipsă a instrumentelor reale și a asistenței care funcționează. Și chiar și atunci când cineva are cele mai dinamice instrumente și asistență posibile, tu poți doar să te prinzi când te prinzi.

Deci, vouă tuturor care știți că aveți de-a face cu chestii cu entități și, fie că ați renunțat la a schimba asta, sau vă învârtiți în cercuri, vă rog să nu vă dați bătuți. Câteodată avem nevoie să trecem prin orice avem nevoie să trecem ca să ajungem acolo. Dacă continui să întrebi și să alegi, vei schimba totul, chiar și cel mai "imposibil".

Sunt fericită să raportez că mi-am petrecut ultimele 3 zile lăsându-mă să fiu "flămândă" pentru cel puțin un pic în fiecare zi și țărmul e liber. Fără isterie, fără a mânca paranoic, fără supraviețuitori ai holocaustului.
Ești pregătit să descoperi mai mult despre Shannon și Vorbește cu entitățile®? Clic AICI și AICI.

magnifiercrosschevron-down