TTTE Facililitator în lumina reflectorului: Dr. Cristina Corban

by Shannon O'Hara

Care e unealta mea TTTE favorită?

Dacă ar fi să aleg, unealta ar fi: Nu există nimic și nimeni mai puternic decât tine. Nici măcar o entitate. Dintr-un asemenea spațiu nu mai e nevoie de bariere, ziduri și granițe. Atunci pot sa fiu eu însămi, vulnerabilă, dispusă să primesc, să percep… să fiu ființa infinită care sunt. Cum se poate și mai bine?

Care e povestea ta TTTE de succes?

Am avut multe povești cu și despre entități de-a lungul vieții mele. De la a percepe, cu mulți ani în urmă, când un alt spirit preia un corp, până la tranziția tatălui meu, darurile sale pentru mine imediat după “moarte” și comunicarea cu el si cu tata-mare, spritele naturii și ființele de lumină.

O poveste foarte proaspată în legatură cu Vorbește cu entitățile (TTTE) este despre cum am ajuns Facilitator Certificat TTTE. Alegeam clase TTTE oarecum fără plan și semnificație. Pur și simplu nu puteam să resist tentației.

Cu Trainingul de Facilitatori TTTE aveam motive să nu aleg și cu toate astea, am ales! Ascultând una din clasele de specialitate am realizat că am pus Trainingul de Facilitatori într-un soi de tărâm de neatins, pe care nu-l puteam alege. Dacă sunteți familiarizați cu uneltele Access Consciousness (Acesează Conștiința), știți că alegerea creează. Așa că am ales!

De asemenea am cerut sprijinul entităților. La momentul respectiv mintea mea de maimuță decisese că nu e posibil nici măcar să visez să mă duc la Paris la acel moment, să urmez clasele de TTTE Avansați și de Facilitatori. Atât de multe motive de ce nu: bani, soț, frica de a fi judecată…

A doua zi am fost curioasă cât m-ar costa de fapt să mă duc la Paris. Era cel puțin $2400... și atunci au început ideile să curgă: Ce-ar fi dacă m-aș duce prin România? Dar dacă mă duc pe la sora mea, în Koln?

Am găsit si am rezervat imediat un zbor direct de 10 ore din Seattle în Koln pentru $800!!! Timpul e un miracol în sine! În urmă cu un an mi-a luat 24 de ore să ajung la București. Din Koln am găsit tren către Paris și așa mai departe... Restul e poveste.

Acum sunt foarte bucuroasă că sunt Facilitator Certificat Vorbește cu Entitățile! Viața mea s-a schimbat!

Ce ai vrea să afle alți oameni în legatură cu Vorbește cu Entitățile?

Ca doctor și pe urmă inginer geofizician am ținut separate lumea științei și a magiei. Acum vălul se subțiază...

TTTE m-a înputernicit să fiu cât de ciudată sunt, indiferent cu cine vorbesc cu și despre, fie că sunt entități cu corp sau fară.

Ce poate fi mai magic și invizibil decât câmpul magnetic producând electricitate? Cât despre elementali, nici măcar nu întreba...

Vezi mai multe despre Dr. Cristina Corban: https://www.accessconsciousness.com/cristinacorban

© Talk to the Entities. All rights reserved.
Data Protection Declaration
Terms & Conditions
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram