Magia neagră este, în același timp, înspăimântătoare și incitantă. Imediat ce este pomenită, oamenii fie își dau ochii peste cap neîncrezători, se cutremură în secret sau în mod deschis sau le trece un tremur de entuziasm prin ei.

Deși în lumea modernă tratăm discuția despre magia neagră așa cum am trata prietenii imaginari ai copiilor noștri, în țările lumii vechi, credința și încrederea în magia neagră domnește puternic.

Timp de secole și secole, plasarea puterii asupra vieții și alegerilor cuiva în afara lui a fost o practică a marii majorități. Dacă nu este un Dumnezeu cel căruia îi încredințăm toată credința, loialitatea și ghidarea, este un duh rău sau un diavol care săvârșește toate greșelile și are toată puterea asupra minții noastre virtuoase.

Marele spirit aflat în afara propriului sine este o temă care pătrunde adânc în toate culturile și a fost oarecum trivializată de zeul modern al științei.

Totuși ne aflăm într-o lume năpădită de demoni și urmărită atent de îngeri, indiferent de vocabularul pe care îl folosești pentru ei sau de realitatea în care crezi.

Amintește-ți când ai auzit ultima dată pe cineva care zicea, sau s-ar putea chiar tu să fi zis, “ei se luptă cu demonii lor” sau “ei trebuie să aibă un înger care are grijă de ei”.

Deci cum am învățat noi să trăim într-o lume cu aceste spirite? Unii s-au oprit complet de la conștientizarea lumii spritelor, alții îi acceptă prezența și totuși se tem de ea. Alții încă, știu și lucrează cu ea pentru a crea măreție sau daună. Astfel este cu toate lucrurile, ele pot fi folosite pentru bunătate sau răutate.

Este voința rea din interiorul oamenilor care ne conduce la rănirea și distrugerea ușurinței ființei care ar putea fi așa cum a fost alesă.

Magia neagră și demonii au fost răufăcătorii în atâtea povești și o bătălie invizibilă a conflictului și credinței este purtată cu acestea zilnic. Acestea există?

Și dacă există, pot oamenii să facă rău utilizându-le?

Dacă locuiești în Turcia, Mexico, India, Singapore, Malaezia, Africa etc. răspunsul este da.

Dacă locuiești în USA, Canada, Suedia, etc. răspunsul ar fi nu.

Cu cât ai pielea mai întunecată, cu atât cultura ta are tendința să creadă în magia spiritelor.

Probabil dintr-o lipsă a creștinismului =) glumesc…nu.

Fiind un văzător al entităților, un vorbitor cu ele și “având de-a face” cu tot felul de entități peste tot, am văzut demoni care și-au facut gazdele să o ia razna și să își piardă sănatatea la fel de dinamic cum am vazut un mare spirit de bunătate înfășurând o persoană într-o îmbrățișare caldă, vindecătoare.

Am văzut oameni răuvoitori care au folosit tot ce aveau la dispoziția lor pentru a face rău sau pentru a câștiga putere.

Am văzut de asemenea pe acei care erau supuși celui mai mare atac psihic, care au ales să crească și să nu fie afectați de cei care distrug, iar alții care au ales în totalitate să fie sub efectul a tot ceea ce va face rău.

Deci, este magia neagră reală? Amintește-ți ultima dată când ai fost judecat, magie neagră?

Amintește-ți ultima dată când ai judecat și ai avut resentimente față de altcineva, magie neagră? Dar dacă atunci când îți pui puterea propriei alegeri și creația vieții tale în mâinile altcuiva, întrupat sau fără corp, ar fi forma desăvârșită a magiei negre asupra ta?

Dar dacă nu ai mai fi afectat de lumea din jurul tău, ci ai fi tu cel care o influențează? Ai avea vreo scuză și ar trebui, odată pentru totdeauna, să revendici ce este pentru tine?

Cui și la ce ai dat putere în afara ta care nu are putere asupra ta ci doar puterea pe care tu i-o dai?

Binele și răul nu sunt invenții moderne și cum alegem să le răspundem poate fi din reacție sau din conștiență.

Răutatea, din păcate, nu este o invenție modernă de asemenea și blestemele, damnarea și trimiterea de spirite rele cuiva au fost mai mult sau mai puțin înlocuite cu atacuri pe la spate, amenințări voalate și intimidări online.

Totuși, pentru cei care traiesc vieți “superstițioase” sau vieți mai conștiente (depinde de punctul tău de vedere) curentul subteran al societății este încărcat cu fenomene și posibilități misterioase.

Cum ar fi dacă ai putea să ai acces la toate aceste energii? Bune, rele, corecte și greșite, fără judecată? Ce ai putea și vei crea atunci?

Ai descoperit puternicele curățări audio Vorbește cu entitățile ale lui Shannon? Pentru a vedea despre ce este vorba în Curățarea Demonilor – Audio dă clic aici.

 

 

 

 

 

 

Cauți o mai mare conștientizare și potență în domeniul spiritelor? Pentru a participa la o clasă Vorbește cu entitățile (TTTE)® cu Shannon live sau online, consultați cursurile viitoare AICI

Cauți o mai mare conștientizare și potență în domeniul spiritelor? Pentru a participa la o clasă Vorbește cu entitățile (TTTE)® cu Shannon live sau online: 
Vorbește cu entitățile – Introducere București, ROMÂNIA
Vorbește cu entitățile – Început București, ROMÂNIA