Povestea cu casa bântuită este una veche și foarte uzată. Casa înfricoșătoare de care nimeni nu vrea să se apropie. Podelele care scârțâie, umbrele care se mișcă de-a lungul holurilor, șoaptele din noapte, cărțile care zboară de pe rafturi și alte fenomene “inexplicabile”.

Pentru prea mult timp, motivul pentru care casele devin și rămân bântuite a fost învăluit în mister. De îndată ce știi de ce devin casele bântuite, este sigur că vei elimina majoritatea, dacă nu toate, superstițiile și toate vor părea… ei bine, prostești!

Primul motiv pentru care casele devin bântuite este pur și simplu pentru că persoana care a locuit acolo înainte s-ar putea să nu știe că a murit! Serios.

Când oamenii nu sunt foarte conștienți, după moarte ei vor rămâne entități care nu sunt foarte conștiente. De asemenea, când corpul cuiva moare în timp ce era sub efectul drogurilor, tranziția ființei poate, de multe ori, să fie foarte afectată de acele droguri. Asta înseamnă că ei sunt inconștienți de la droguri chiar și după ce au părăsit corpul și ei nu recunosc că nu mai au un corp. Așa că ei stau prin preajmă (plictisitor).

În plus față de chestia cu inconștiința, de multe ori, atunci când corpurile oamenilor mor de la șoc sau traume, acest lucru poate crea un fel de agățare. Ei se află într-un tipar de agățare de șoc – traumă și nu sunt capabili să “treacă peste”. Deci ei sunt doar cumva blocați acolo, nu sunt vii și nu sunt capabili să treacă la următoarea lor alegere.

Îți poți imagina darul care ai fi pentru un spirit ca ăsta? Îți arăt cum.

Al doilea motiv pentru care casele devin bântuite este pentru că există un spirit posesiv. Acestea sunt cele care, chiar daca nu mai au un corp (și o știu) încă mai au punctul de vedere că e “CASA LOR!”

Ei funcționează foarte mult din ideea E A MEA! Ei cred că o posedă pur și simplu și faptul că tu ești acolo e o invazie a proprietății lor.

Soluția pentru asta este surprinzător de simplă.

Al treilea motiv pentru care casele devin bântuite este pentru că cineva invită spiritele acolo, fie intenționat sau fără intenție. Când oamenii folosesc droguri (farmaceutice sau recreaționale) sau cantități excesive de alcool, atrag înăuntru un anumit tip de spirit.

Oamenii pot de asemenea să aibă abilități cu entitățile, cum am eu, și asta atrage spiritele. Aceasta devine un lucru rău doar când persoana este inconștientă despre acest fapt sau își dorește să fie inconștientă în legătură cu asta. O abilitate este o abilitate, fie că o iubești, fie că o urăști, nu o să dispară. Aceasta este întreaga premisă a Vorbește cu entitățile, oferindu-le oamenilor toate instrumentele și informațiile necesare pentru a prospera cu abilitățile pe care le au cu lumea spiritelor.

Motivul numărul patru pentru care o casă devine bântuită este pentru că a fost construită într-un loc greșit. Există locuri pentru oameni și locuri pentru spirite. De vreme ce oamenii au devenit conducătorii auto-desemnați ai întregului pământ, aceștia greșesc, se împiedică și pun lucrurile unde nu stau bine. Dacă oamenii ar urma energia, ar avea încredere în cunoașterea lor și ar onora energia pământului (care include spiritele), ei și-ar pune casele acolo unde ar fi bine. Nu unde acestea ar bloca și opri energia și entitățile din curgere.

Cum se întâmplă mai mereu, oamenii nu urmăresc energia și casele ajung să fie puse unde acumulează energii de la pământ în feluri greșite și chiar creează un spațiu blocat unde entitățile sunt prinse în capcană (ca să spunem așa).

Cele mai evidente exemple ale acestor situații sunt: pe un loc care obișnuia să fie folosit ca cimitir, sau chiar, un exemplu mai puțin evident, pe un portal biologic al pământului. Pământul are portaluri ca parte a biologiei sale și este foarte lipsit de înțelepciune să construiești o casă pe un portal sau lângă el. Este ca și cum ai pune o casă pe o gaură de chiuvetă, cu excepția faptului că nu se va scufunda casa, ci se va umple de fantome. În esență, design greșit, asta e tot.

Acestea sunt toate circumstanțele și motivele pentru care casele devin bântuite. Nimic mai mult.

Te rog să observi, atunci când spiritele vizitează un individ dintr-o casă este o situație cu totul diferită decât o casă bântuită. Când acel individ se va muta din acea casă, spiritul se va muta și el. Casa nu este bântuită, persoana doar are spirite în jurul ei, e diferit. Spiritele trebuie să rămână într-o casă pentru ca aceasta să poată fi considerată bântuită.

Dacă ți-ar plăcea să înveți cum să te descurci cu toate aceste scenarii, te rog să asculți Curățarea spațiilor de la A la Z. Clic AICI

Este o clasă în 3 părți cu tot ce ai nevoie să știi și chiar mai mult decât atât. Vei fi capabil să te ocupi și să creezi dincolo de orice situație de bântuire nu numai în case, ci și în clădiri și proprietăți.

Dacă ți-ar plăcea să aprofundezi și mai mult acest subiect te rog să sari direct în Programul de curățare a caselor! Clic AICI

Programul conține:

Casele bântuite sunt o chestie din trecut, viitorul este să știi ce creează energia și entitatea blocată pe care o numim bântuire.

Cauți o mai mare conștientizare și potență în domeniul spiritelor? Pentru a participa la o clasă Vorbește cu entitățile (TTTE)® cu Shannon live sau online:
Vorbește cu entitățile – Introducere București, ROMÂNIA
Vorbește cu entitățile – Început București, ROMÂNIA