Cine vrea să vorbească cu entitățile oricum?

Cei mai mulți dintre noi ne-am petrecut majoritatea vieții noastre încercând să evităm să vorbim cu entitățile.

Noi nu am fost învățați că acesta este un lucru pozitiv și va aduce bucurie sau ușurință în viețile noastre, mai degrabă ni se arată prin mass-media, televiziune, cinematografe, religie și familie că vorbind și având de-a face cu entități ne va răni adânc într-un mod profund.

Ce ni se arată și suntem învățați rareori este că entitățile sunt de fapt peste tot în jurul nostru; în toate formele, mărimile și felurile diferite. Singura modalitate prin care aceasta este portretizată este prin intermediul desenelor animate pentru copii pe care noi le desconsiderăm ca fiind "invenții", ca fiind divertisment pentru copiii neștiutori.

De asemenea ce nu ni se spune sau nu suntem învățați este că, prin faptul că nu suntem dispuși să recunoaștem și să primim aceste entități, noi începem să diminuăm părți și bucăți imense din conștientizarea noastră, disponibilitatea de a fi deschis și abilitatea de a primi.

Entitățile sunt o parte a lumii naturale ca și aerul, animalele, copacii, elementalii și Ființarea.

Cum ar fi fost dacă ți s-ar fi spus de când te-ai născut, în ambele feluri cu voce tare și psihic (subtil), că copacii sunt răi? Că dacă ai văzut copaci sau dacă primești de la copaci și dacă ai folosi copacii în orice fel, tu ești greșit.

Deci de fiecare dată când ai fi văzut un copac ar fi trebuit să ridici bariere masive între tine și acel copac ca să nu fii conștient de el. Cât de mult din viața ta ai petrece ridicând bariere și ziduri către toți copacii?

Aceasta este destul de mult asemănător cu ceea ce are loc cu oamenii și entitățile. Entitățile sunt peste tot și noi suntem învățați să rezistăm, să ignorăm și să nu primim nicicum de la ele ca și cum dacă am primi de la ele ar fi egal cu o soartă mai rea decât moartea.

Am vorbit cu, am primit și am văzut entități întreaga mea viață. Câteodată am fost mai dispusă decât alte dăți.

Am aflat deasemenea că, la fel ca și copacii, entitățile vin în tot felul de forme, feluri și calități. Unii copaci sunt mari, hrănitori și puternici; alții sunt otrăvitori, cu spini sau pricăjiți. Trebuie să ne scoatem ochelarii judecății prin care vedem ca să descoperim varietatea naturii în lumea spiritului. Atunci putem începe să vedem marea varietate din lumea spiritelor și să cunoaștem cu ce spirite putem lucra, ce spirite au nevoie să fie curățate să plece și ce spirite sunt mărețe și bune și ce spirite nu sunt.

Nu contează cât de mult sunt ignorate entitățile, ele nu vor pleca. Fiecare dintre noi ne vom părăsi corpul într-o bună zi și ce va fi apoi?

Cum ți-ar plăcea să te trateze lumea când vei fi din nou un spirit? Cum ar fi dacă ai începi să tratezi entitățile în acel fel astăzi?

La fel cu multe alte forme ale vindecării și vederii, noi am fost convinși că în vedere și vindecare noi suntem greșiți. Noi vedem greșit, știm greșit și suntem greșiți. Noi suntem învățați în societăți, exemple că conștiența nu este sigură și că nu ar trebui să avem încredere în ea vreodată.

Așa că trebuie să începi prin a te uita la ce este adevărat pentru tine. Ce știi care te-ai prefăcut că nu știi și ai negat că știi, și dacă o vei revendica și poseda te va aduce la o conștientizare fulgerătoare și la împuternicirea ființei tale?

De ce mai mulți dintre noi alegem să vedem prin ceea ce este acolo, de ce mai ușor și mai ușor va fi pentru toți să se deschidă, să fie conștienți și să participe cu toate entitățile și energiile, în toate modurile care îi schimbă pe toți și crează o lume diferită?

Toți exploratorii trebuie să se prezinte cu curaj și perseverență în inimile lor și cu disponibilitatea de a reuși epic sau de a eșua epic.

Ne vom uita în urmă la zilele în care ignoram entitățile și ne vom crispa, fiind recunoscători atunci tuturor acestora care au trecut linia ca să deschidă ușile conștienței.

Ce se află în partea cealaltă?

Ai vrea să descoperi mai mult despre Vorbește cu entitățile (TTTE)®? Dă clic AICI pentru mai multe resurse incluzând TTTE video, bloguri, audio și mult, mult mai mult.

Căutați o mai mare conștientizare și potență în domeniul spiritelor? Pentru a participa la o clasă Vorbește cu entitățile (Talk To The Entities®) cu Shannon live sau online, consultați cursurile viitoare AICI.

magnifiercrosschevron-down